Συσκευές & Αξεσουάρ
日式拉面
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          带皮五花肉400 克
- 
          蒜头3 瓣
- 
          日式酱油60 克
- 
          麻油10 克
- 
          水2000 克
- 
          干拉面面条375 克
- 
          油 拌面用适量
- 
          新鲜嫩菠菜100 克
- 
          鸡高汤750 克
- 
          黑醋1 茶匙
- 
          姜2 片(薄片)
- 
          辣红辣椒粉½ 茶匙
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
- 
          海苔片12 片
- 
          玉米粒罐头4 汤匙
- 
          葱 切丝装饰用2 根
- 
          芝麻,烤熟的 装饰用2 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        2966.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        29.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4584.7 kJ  / 
                        1095.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        77.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        28.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        69.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        世界
                        34 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                        
                       
                                    