Συσκευές & Αξεσουάρ
海鲜饭
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          橄榄油85 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          新鲜鱿鱼筒 切2厘米小块300 克
- 
          带壳红虾 阿根廷红虾8 只
- 
          白葡萄酒200 克
- 
          水350 克
- 
          新鲜青口,洗净500 克
- 
          西班牙洋葱 切2厘米小块200 克
- 
          蒜头 切片2 瓣
- 
          红辣椒粉1 茶匙
- 
          藏红花1 - 2 小撮
- 
          罐头番茄碎50 克
- 
          西班牙红甜椒泥 (προαιρετικό πεδίο)1 茶匙
- 
          意大利米 短梗米300 克
- 
          盐1 - 2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        556.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        34.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2985.8 kJ  / 
                        713.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        74.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        世界
                        34 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                    