Συσκευές & Αξεσουάρ
意式披萨
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
披萨面团
- 
          水220 克
- 
          1 茶匙 麦芽糖白砂糖1 茶匙
- 
          20 克 新鲜酵母干酵母粉2 茶匙
- 
          高筋面粉400 克
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          特级初榨橄榄油 涂抹用适量
配料
- 
          马苏里拉乳酪 切2厘米小块200 克
- 
          150 克 Pepperoni意大利辣香肠, ,切片意大利萨拉米香肠 切片150 克
- 
          橄榄油20 克
- 
          250 克 番茄, ,切块樱桃番茄 一切二250 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          高筋面粉 手粉适量
- 
          特级初榨橄榄油适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        2849.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        43.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4162 kJ  / 
                        994.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        43.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        15.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        104.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        世界
                        34 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                        
                       
                                    