Συσκευές & Αξεσουάρ
巧克力蛋糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                12 片(蛋糕)
              
            Υλικά
巧克力海绵蛋糕
- 
          黄油 防粘用
- 
          黑巧克力,70%可可含量 切小块200 克
- 
          黄油 小块200 克
- 
          水100 克
- 
          低筋面粉250 克
- 
          可可粉25 克
- 
          黄糖180 克
- 
          细砂糖180 克
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
- 
          法式酸奶油80 克
巧克力糖霜
- 
          黑巧克力 60%可可含量,小块200 克
 
- 
          黄油 切小块,室温软化200 克
- 
          糖粉200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片(蛋糕)
                    Νάτριο
                    
                        283.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3040.7 kJ  / 
                        726.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        44.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        26.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        78.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        聚会
                        38 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                    