Συσκευές & Αξεσουάρ
焦糖山核桃拿破仑
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
香草甘纳许(提前一天制作)
-
鱼胶片 每片约2克2 片
-
冷水 浸泡用适量
-
白巧克力 切小块85 克
-
稀奶油,含脂肪量35%400 克
-
香草豆荚 取籽,只放入香草籽1 支
焦糖酱
-
白砂糖100 克
-
黄油 切小块50 克
-
稀奶油 室温25 克
山核桃
-
山核桃仁300 克
-
水25 克
-
细砂糖115 克
-
盐1 小撮
-
榛果油20 克
-
酥皮1 张
-
糖粉15 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
179.1 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
4882.9 kJ /
1167 kcal
Λιπαρά
95.2 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
31.1 g
Υδατάνθρακες
76.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
专业
24 Συνταγές
Κίνα
Κίνα