Συσκευές & Αξεσουάρ
蓮藕香菇蒸肉餅
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蓮藕 去皮切厚片200 克
-
豬絞肉 粗300 克
-
油10 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
乾香菇 厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)3 朵
-
水500 克
-
蔥 切蔥花
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
502.6 mg
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
1122.5 kJ /
268.3 kcal
Λιπαρά
18.5 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
每季都是健康季節
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν