Συσκευές & Αξεσουάρ
蠔油燜雙菇
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾香菇 厚肉25 克
-
水
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
油25 克
-
杏鮑菇 切滾刀塊180 克
-
熟竹筍 切塊200 克
-
米酒20 克
-
醬油15 克
-
蠔油35 克
-
糖¼ 茶匙
-
水 或泡香菇的水80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
1838.6 mg
Πρωτεΐνη
14.1 g
Θερμίδες
1885.9 kJ /
450.8 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν