蠔油燜雙菇

蠔油燜雙菇

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 乾香菇 厚肉
    25 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 25 克
  • 杏鮑菇 切滾刀塊
    180 克
  • 熟竹筍 切塊
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 或泡香菇的水
    80 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 人份

Νάτριο 1838.6 mg
Πρωτεΐνη 14.1 g
Θερμίδες 1885.9 kJ / 450.8 kcal
Λιπαρά 27 g
Φυτικές ίνες 10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 44.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων