 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
宮保杏鮑菇肉片
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
- 
          蒜頭5 克
- 
          油20 克
- 
          乾辣椒 剪成小段2 大匙
- 
          花椒粒1 茶匙
- 
          杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片250 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          醬油1 茶匙
- 
          牛五花肉片 約10公分長250 克
- 
          蠔油15 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        1534.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        65.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2414.2 kJ  / 
                        577 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        9.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        28.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        秋冬山珍
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    