印度奶油雞

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份

Υλικά

醃雞肉
  • 去骨去皮雞大腿 ,切塊 (約 3 公分)
    750 克
  • 新鮮檸檬汁
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 - 2 小撮
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 大匙
  • 咖哩粉
    1 大匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 香蒜粉
    ¼ 茶匙
醬汁
  • 紅蔥頭 ,對半切
    2 顆
  • 蒜頭
    2 粒
  • (約 2-3 公分)
    1 塊
  • 奶油,有鹽或無鹽
    50 克
  • 番茄醬汁
    150 克
  • 番茄泥
    50 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 咖哩粉
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    1 - 2 小撮
  • 杏仁粉
    20 克
  • 50 克
  • 新鮮香菜 ,切碎,裝飾用
    1 - 2 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 20.3 g
Θερμίδες 1229.1 kJ / 293.8 kcal
Λιπαρά 19.1 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Υδατάνθρακες 14.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων