Συσκευές & Αξεσουάρ
印度奶油雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份
Υλικά
醃雞肉
-
去骨去皮雞大腿 ,切塊 (約 3 公分)750 克
-
新鮮檸檬汁40 克
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉1 - 2 小撮
-
匈牙利甜紅椒粉1 大匙
-
咖哩粉1 大匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
香蒜粉¼ 茶匙
醬汁
-
紅蔥頭 ,對半切2 顆
-
蒜頭2 粒
-
薑 (約 2-3 公分)1 塊
-
奶油,有鹽或無鹽50 克
-
番茄醬汁150 克
-
番茄泥50 克
-
二砂糖30 克
-
咖哩粉1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
胡椒粉1 - 2 小撮
-
杏仁粉20 克
-
水50 克
-
新鮮香菜 ,切碎,裝飾用1 - 2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1229.1 kJ /
293.8 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Υδατάνθρακες
14.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

通向世界的窗口
23 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν