紫水晶蛋糕

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 人份

Υλικά

水晶糖
  • 500 克
  • 葡萄糖漿
    2 大匙
  • 食用色素 violet
    4 刀尖沾取粉末
  • 2140 克
  • 2 少許
蛋糕
  • 奶油,有鹽或無鹽 room temperature, in pieces, plus extra for greasing
    400 克
  • 400 克
  • ½ 茶匙
  • 天然香草精
    1 大匙
  • 6 顆
  • 無糖可可粉
    50 克
  • 泡打粉
    1 大匙
  • 低筋麵粉
    350 克
內餡
  • 瑪斯卡澎乳酪
    450 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
    450 克
  • 150 克
  • 無糖可可粉
    25 克
  • 芒果果肉 ,切塊(2 公分)
    500 克
  • 巧克力碎片
    2 大匙
裝飾
  • 翻糖糖霜 ,白色
    750 - 1000 克
  • 冰糖粉 ,撒粉用
  • 食用色素 gold
    2 - 3 刀尖沾取粉末

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 76.2 mg
Πρωτεΐνη 5.4 g
Θερμίδες 2799 kJ / 669 kcal
Λιπαρά 31 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 93.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων