Συσκευές & Αξεσουάρ
紫水晶蛋糕
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 人份
Υλικά
水晶糖
-
糖500 克
-
葡萄糖漿2 大匙
-
食用色素 violet4 刀尖沾取粉末
-
水2140 克
-
醋2 少許
蛋糕
-
奶油,有鹽或無鹽 room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 克
-
糖400 克
-
鹽½ 茶匙
-
天然香草精1 大匙
-
蛋6 顆
-
無糖可可粉50 克
-
泡打粉1 大匙
-
低筋麵粉350 克
內餡
-
瑪斯卡澎乳酪450 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)450 克
-
糖150 克
-
無糖可可粉25 克
-
芒果果肉 ,切塊(2 公分)500 克
-
巧克力碎片2 大匙
裝飾
-
翻糖糖霜 ,白色750 - 1000 克
-
冰糖粉 ,撒粉用
-
食用色素 gold2 - 3 刀尖沾取粉末
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
76.2 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
2799 kJ /
669 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
93.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

通向世界的窗口
23 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν