
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fersken i hvidvinssirup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
231 kcal /
968 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
63 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarisk køkken
43 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Vaniljefigurer med chokolade
40 λεπτ.
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
Καμία βαθμολογία
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία
Fruktgeléer
Καμία βαθμολογία
Daddelbarer med mandler og kakao
Καμία βαθμολογία