Συσκευές & Αξεσουάρ
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 片
Υλικά
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
-
抹茶粉20 克
-
熱水50 克
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化300 克
-
冰糖粉80 克
-
蛋3 顆
-
鮮奶油130 克
-
玉米粉5 克
-
鹽¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏200 克
-
糖粉 多備一些裝飾用20 - 30 克
-
草莓 洗淨,擦乾,切去蒂頭6 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 片
Νάτριο
2055.6 mg
Πρωτεΐνη
50.4 g
Θερμίδες
12199.9 kJ /
2915.8 kcal
Λιπαρά
240.8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
138.9 g
Υδατάνθρακες
149.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
聖誕手做點心
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν