
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑味櫻桃巧克力餅乾
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
20 片
Υλικά
-
黑糖150 克
-
可可粉2 大匙
-
乾薑粉 ,(依個人口味調整)1 - 2 茶匙
-
肉桂粉 ,(依個人口味調整)½ - 1 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
奶油 ,切塊,室溫軟化85 克
-
油2 大匙
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉225 克
-
小蘇打粉1 ¾ 茶匙
-
櫻桃乾75 克
-
牛奶巧克力 ,一般市售巧克力,剝成塊狀75 克
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
150.3 kcal /
629 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
21.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
207.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

聖誕手做點心
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν