薑味櫻桃巧克力餅乾

薑味櫻桃巧克力餅乾

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
20 片

Υλικά

  • 黑糖
    150 克
  • 可可粉
    2 大匙
  • 乾薑粉 (依個人口味調整)
    1 - 2 茶匙
  • 肉桂粉 (依個人口味調整)
    ½ - 1 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 奶油 切塊,室溫軟化
    85 克
  • 2 大匙
  • 1 顆
  • 中筋麵粉
    225 克
  • 小蘇打粉
    1 ¾ 茶匙
  • 櫻桃乾
    75 克
  • 牛奶巧克力 一般市售巧克力,剝成塊狀
    75 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 片

Νάτριο 207.6 mg
Πρωτεΐνη 2 g
Θερμίδες 629 kJ / 150.3 kcal
Λιπαρά 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 21.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων