Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 - 300 g
-
Wasser1000 g
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
96 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1880 kJ /
449 kcal
Λιπαρά
38 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Aus einfachen Zutaten werden Lieblingsspeisen!
38 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.
Churros
45 λεπτ.
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.
Marinierter Obstsalat
20 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Käsekuchen im Glas
4ωρ.
Bananen Schichtdessert
15 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.