Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • sýra scamorza na kousky (2 cm)
    70 gramů
  • sýra pecorino romano na kousky (2 cm)
    70 gramů
  • cibule napůl
    80 gramů
  • celeru na kousky (3 cm)
    60 gramů
  • mrkve na kousky (3 cm)
    60 gramů
  • oleje
    40 gramů
  • dýně hokkaido na kousky (3 cm)
    270 gramů
  • vody
    1000 gramů
  • zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
    2
  • mleté skořice
    1 čajová lžička
  • mletého bílého pepře
    1 špetka
  • těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine
    300 gramů

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 415.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων