Συσκευές & Αξεσουάρ
Portakal Soslu Armutlar
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
86.1 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
73.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Mutfağımız Her Mevsimde Sağlıklıdır
26 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5 godz. 30 min
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Brak ocen
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1 godz. 15 min
Proteinli Enerji Topları
10 min
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Brak ocen
Çikolatalı Muffinler
Brak ocen
Bitter Çikolatalı Fondü
Brak ocen
Meyveli Jöleler
Brak ocen
Un Helvası
45 min
Çilek, Beyaz Çikolata ve Antep Fıstıklı Parfe
Brak ocen
Mango Cheesecake
Brak ocen
Vişneli Cheesecake Dondurma
30 godz.