Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizzateig wie in Italien
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
1460 g
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser1480 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe15 g
-
Pizzamehl Type 00800 g
-
natives Olivenöl60 g
-
Salz20 g
-
Essig5 g
Teigruhe und Fertigstellung
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Pizzamehl Type 00 zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 200 g
Νάτριο
1074 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2023 kJ /
483 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
85 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBananabread-Granola
45 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Dill-Essig-Gurken
336ωρ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Apfel-Kleie-Porridge mit Joghurt
10 λεπτ.
Bananen-Honig-Porridge
10 λεπτ.
Vietnamesisch eingelegte Karotten mit Rettich (Do Chua)
2ωρ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.