Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandelzopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Portionen
Υλικά
Teig
-
Milch320 g
-
Zucker2 EL
-
Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Butter in Stücken60 g
Füllung
-
Zucker180 g
-
Zitrone Schale mit dem Sparschäler abgezogen1
-
Mandeln, ganz, ungeschält180 g
-
Wasser60 g
-
Mehl für die Arbeitsflächeetwas
-
Milch zum Bestreichen1 EL
-
Ei zum Bestreichen1
Glasur
-
Zitronensaft3 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
377.2 kcal /
1578.4 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Νάτριο
314.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Cantucci
1ωρ. 50 λεπτ.
Zitronenkuchen
2ωρ.
Bienenstich
5ωρ. 30 λεπτ.
Frischkäsetorte ohne Backen
5ωρ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Russischer Zupfkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Herzen-Muffins
40 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 30 λεπτ.
Rüeblitorte
1ωρ. 10 λεπτ.
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1ωρ. 25 λεπτ.
Marmorkuchen
2ωρ. 10 λεπτ.