Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandelzopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Portionen
Υλικά
Teig
-
Milch320 g
-
Zucker2 EL
-
Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Butter in Stücken60 g
Füllung
-
Zucker180 g
-
Zitrone Schale mit dem Sparschäler abgezogen1
-
Mandeln, ganz, ungeschält180 g
-
Wasser60 g
-
Mehl für die Arbeitsflächeetwas
-
Milch zum Bestreichen1 EL
-
Ei zum Bestreichen1
Glasur
-
Zitronensaft3 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
314.1 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1578.4 kJ /
377.2 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Zimt-Nuss-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 30 λεπτ.
Apfelkuchen
1ωρ.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4ωρ. 15 λεπτ.
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 λεπτ.
Zitronenkuchen
2ωρ.
Heller Mississippi-Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Apfeltarte
1ωρ.
Joghurtkuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Butterkekse
50 λεπτ.