Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Vollrahm, gekühlt250 - 300 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
96.3 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1879.7 kJ /
449.3 kcal
Λιπαρά
37.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüssmostcreme
4ωρ. 15 λεπτ.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4ωρ. 50 λεπτ.
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4ωρ. 35 λεπτ.
Toblerone®-Mousse
3ωρ. 10 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Stracciatella-Glace
11ωρ.
Crema catalana
40 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3ωρ. 15 λεπτ.
Schokoladeneis
12ωρ.
Zitronensorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Zabaglione
15 λεπτ.