Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Vollrahm, gekühlt250 - 300 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
449.3 kcal /
1879.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.7 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.9 g
Νάτριο
96.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToblerone®-Mousse
3ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4ωρ. 50 λεπτ.
Bayerische Creme
8ωρ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Stracciatella-Tiramisu
2ωρ. 30 λεπτ.
Zabaglione
15 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Herzen-Muffins
40 λεπτ.
Schoggichüechli
45 λεπτ.