雞肉蘑菇飯

雞肉蘑菇飯

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 短梗米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 甜椒 (任一種類) 切塊,(1-2 cm)
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 新鮮蘑菇 一切四
    100 克
  • 去骨雞腿肉 切塊,約2-3公分
    250 克
  • 紅椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 自製蔬菜高湯醬
    ½ 茶匙
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 200 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 人份

Νάτριο 1458.4 mg
Πρωτεΐνη 82.6 g
Θερμίδες 6749.1 kJ / 1613.1 kcal
Λιπαρά 32.5 g
Φυτικές ίνες 44.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Υδατάνθρακες 272.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων