牛肉壽喜燒

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 500 克
  • 昆布
    5 克
  • 清酒
    75 克
  • 味醂
    90 克
  • 醬油
    80 克
  • 25 克
  • 牛小排 火鍋片,(或其他牛肉片)
    300 克
  • 洋蔥 (約半顆),切厚片
    80 克
  • 大蔥 (日本種),取蔥白,切斜片
    1 支
  • 紅蘿蔔 切片
    40 克
  • 蒟蒻 沖洗後瀝乾
    100 克
  • 新鮮香菇 切厚片
    40 克
  • 舞菇 從根部剝成大塊
    100 克
  • 烏龍麵 冷凍
  • 京都水菜 只取葉子

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1151.7 mg
Πρωτεΐνη 14.4 g
Θερμίδες 1782.2 kJ / 426 kcal
Λιπαρά 27.6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων