Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式火山排骨
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 人份
Υλικά
煮排骨
-
帶骨豬排骨 約 10 公分 長900 - 1000 克
-
水2900 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 蔥白,用刀背拍開35 克
-
新鮮香茅 用刀背拍開,切段1 支
-
新鮮香菜根15 克
-
鹽1 茶匙
淋醬和組裝
-
朝天椒1 根
-
新鮮青辣椒 去籽,切段3 根
-
蒜頭7 克
-
糖¾ 茶匙
-
檸檬汁20 克
-
魚露20 克
-
蔥 蔥綠,切蔥花25 克
-
香菜 切碎20 克
-
乾蔥 切片25 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
544.3 mg
Πρωτεΐνη
23.9 g
Θερμίδες
1232.7 kJ /
294.6 kcal
Λιπαρά
19.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
通向世界的窗口
30 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν