Συσκευές & Αξεσουάρ
獅子頭白菜滷
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 顆
Υλικά
獅子頭
-
薑7 克
-
蔥 切段25 克
-
豬絞肉300 克
-
水30 克
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉15 克
-
醬油10 克
-
紹興酒10 克
白菜滷
-
乾香菇 預先泡水,再擠乾切片10 克
-
蝦米 預先用米酒浸泡,瀝乾2 大匙
-
油20 克
-
紅蘿蔔 切片35 克
-
蔥 蔥白和蔥綠分開,切段30 克
-
水500 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
大白菜 梗和葉分開,斜切片500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Νάτριο
636.9 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
844.2 kJ /
201.8 kcal
Λιπαρά
14.3 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν