泰式咖哩雞和椰奶飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 洋蔥 對切半
    120 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,略切,可多備一些切片裝飾用
    1 根
  • 20 克
  • 泰式黃咖哩醬
    50 克
  • 新鮮香茅
    2 支
  • 削皮,切片 (約 0.2 公分)
    20 克
  • 泰國檸檬葉 (προαιρετικό πεδίο)
    2
  • 600 克
  • 全雞 (900-1000 克) (詳見要訣)
    1 隻
    1000 克 附皮的雞上腿
  • 罐裝椰奶
    250 克
  • 茉莉香米
    250 克
  • 新鮮香菜 裝飾用
  • 檸檬 (προαιρετικό πεδίο) 切片,裝飾用

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 238 mg
Πρωτεΐνη 46.6 g
Θερμίδες 3232.1 kJ / 772.5 kcal
Λιπαρά 42.8 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 47.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων