Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式咖哩雞和椰奶飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
洋蔥 對切半120 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,略切,可多備一些切片裝飾用1 根
-
油20 克
-
泰式黃咖哩醬50 克
-
新鮮香茅2 支
-
薑 削皮,切片 (約 0.2 公分)20 克
-
泰國檸檬葉 (προαιρετικό πεδίο)2
-
水600 克
-
1000 克 附皮的雞上腿全雞 (900-1000 克) (詳見要訣)1 隻
-
罐裝椰奶250 克
-
茉莉香米250 克
-
新鮮香菜 裝飾用
-
檸檬 (προαιρετικό πεδίο) 切片,裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
238 mg
Πρωτεΐνη
46.6 g
Θερμίδες
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Λιπαρά
42.8 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
47.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
餐桌總有多的位置
29 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν