香草白酒燉洋梨和杏仁脆穀

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份

Υλικά

杏仁脆穀
  • 杏仁片
    20 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    40 克
  • 40 克
  • 椰子麵粉
    40 克
    40 克 中筋麵粉
月桂葉英式蛋奶醬
  • 牛奶
    300 克
  • 蛋黃
    4 顆
  • 50 克
  • 新鮮月桂葉 切半
    5
香草白酒燉洋梨
  • 250 克
  • 不甜白酒
    500 克
  • 杏仁利口酒
    20 克
  • 30 克
  • 八角
    1 個
  • 香草豆莢 對剖半
    1 支
  • 西洋梨 (詳見要訣)
    6 顆
  • 紅糖
    120 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 50.4 mg
Πρωτεΐνη 5.9 g
Θερμίδες 2080 kJ / 497.1 kcal
Λιπαρά 12.5 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Υδατάνθρακες 78.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων