Συσκευές & Αξεσουάρ
香草白酒燉洋梨和杏仁脆穀
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份
Υλικά
杏仁脆穀
-
杏仁片20 克
-
奶油,有鹽或無鹽40 克
-
糖40 克
-
40 克 中筋麵粉椰子麵粉40 克
月桂葉英式蛋奶醬
-
牛奶300 克
-
蛋黃4 顆
-
糖50 克
-
新鮮月桂葉 切半5
香草白酒燉洋梨
-
水250 克
-
不甜白酒500 克
-
杏仁利口酒20 克
-
糖30 克
-
八角1 個
-
香草豆莢 對剖半1 支
-
西洋梨 (詳見要訣)6 顆
-
紅糖120 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
50.4 mg
Πρωτεΐνη
5.9 g
Θερμίδες
2080 kJ /
497.1 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
78.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν