Pandișpan cu portocale roșii și Campari, la aburi

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porții

Υλικά

  • portocale roșii fără coajă, tăiate segmente
    200 g
    200 g portocale, fără coajă, tăiate segmente
  • boabe de rodie
    120 g
  • miere
    20 g
  • Campari
    20 g
  • gin
    20 g
  • unt bucăți, plus pentru uns
    230 g
  • zahăr
    230 g
  • extract natural de vanilie
    2 lingurițe
  • ouă
    4
  • lapte
    120 g
  • coajă de portocale rasă
    3 lingurițe
  • făină plus pentru presărare
    230 g
  • praf de copt
    2 lingurițe
  • apă
    1100 g
Sos de vanilie
  • gălbenușuri
    6
  • lapte
    450 g
  • zahăr
    75 g
  • păstaie de vanilie
    1

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 628.5 kcal / 2629.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 31.7 g
Υδατάνθρακες 72.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.2 g
Νάτριο 184.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων