Συσκευές & Αξεσουάρ
三文鱼菌菇烩饭
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜头 切片1 瓣
- 
          甜椒 任何颜色,切1-2厘米小片150 - 180 克
- 
          橄榄油20 克
- 
          新鲜综合菇类 切小块或段100 克
- 
          罐装番茄碎100 克
- 
          红椒粉 (προαιρετικό πεδίο)1 茶匙
- 
          盐1 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          水400 克
- 
          短粳米200 克
- 
          新鲜三文鱼块 切2-3厘米块250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        637.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1963.2 kJ  / 
                        470 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        68.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        独特
                        15 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                     
                     
                        
                      