Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉焖饭
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          大米 淘洗干净160 克
- 
          水 浸泡用适量
- 
          油10 克
- 
          白洋葱 切1x1厘米块60 克
- 
          胡萝卜 切1x1厘米块60 克
- 
          牛肋条 切2x2厘米块120 克
- 
          水140 克
- 
          盐2 - 3 克
- 
          料酒20 克
- 
          土豆 1x1厘米块50 克
- 
          蚝油5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        419.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1396.7 kJ  / 
                        333.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        49.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        聚会
                        38 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                    