
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Kirschkompott
-
Sauerkirschen (á 700 g)2 Gläser
-
Kokosmilch (á 400 g)2 Dosen
-
Zucker90 g
-
Speisestärke50 g
Minzpesto
-
Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst2
-
Zucker40 g
-
Minze abgezupft1 Bund
-
Pistazien, ungesalzen, geschält80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
364 kcal /
1516 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPflaumenkompott
20min
Schokoladen-Macarons
26h
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40min
Crème brûlée
2h 30min
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14h 45min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Schokoladeneis
12h
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1h 10min
Sardische Joghurtcreme
9h
Karamellkeks-Pudding
20min