
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Kirschkompott
-
Sauerkirschen (á 700 g)2 Gläser
-
Kokosmilch (á 400 g)2 Dosen
-
Zucker90 g
-
Speisestärke50 g
Minzpesto
-
Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst2
-
Zucker40 g
-
Minze abgezupft1 Bund
-
Pistazien, ungesalzen, geschält80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1516 kJ /
364 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeeren-Crumble mit Tonkabohne
55 λεπτ.
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2ωρ.
Salz-Karamell-Toffees
1ωρ. 45 λεπτ.
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 λεπτ.
Low Carb Kokos-Pralinen
1ωρ.
Erdbeer-Himbeer-Joghurt-Pops
8ωρ. 20 λεπτ.
Bananensplit-Eistorte mit Schoko-Karamellsauce
4ωρ.
Schokoladeneis
12ωρ.
Himbeer-Sahne-Eis
10ωρ. 35 λεπτ.
Schokoladen-Birnen Overnight Oats
8ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.