Penjurlije (Hefegebäck mit Schafskäse)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
21 Stück

Υλικά

Teig
  • Milch
    100 g
  • frische Hefe zerbröselt
    25 g
  • Zucker
    1 TL
  • Mehl
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    2 EL
  • Ei
    1
  • Butter weich, in Stücken
    125 g
  • Naturjoghurt
    80 g
Füllung und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Feta in Stücken (ca. 3 cm)
    350 g
  • Thymian abgezupft
    2 - 3 Zweige
  • Oregano abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Eier
    2
  • Mehl zum Ausrollen

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 282.2 mg
Πρωτεΐνη 6.8 g
Θερμίδες 962.3 kJ / 230 kcal
Λιπαρά 13.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 20.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων