Συσκευές & Αξεσουάρ
柳橙莓果蛋糕和香草淋醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
無鹽奶油 抹油用
-
柳橙 保留皮屑,去除外皮,將果肉切塊( (約 2-3 顆)200 克
-
120 克 冷凍綜合莓果石榴果粒120 克
-
蜂蜜20 克
-
橙酒40 克
-
無鹽奶油 室溫軟化,切塊230 克
-
糖180 克
-
天然香草精2 茶匙
-
蛋4 顆
-
牛奶120 克
-
柳橙皮屑3 茶匙
-
中筋麵粉 不含撒粉用230 克
-
泡打粉2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
水1100 克
香草淋醬
-
蛋黃2 顆
-
牛奶150 克
-
糖20 克
-
½ 茶匙 香草籽醬香草豆莢½ 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
184.1 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
72.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν