辣味鷹嘴豆雞肉咖哩

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 茄子 ,日本種,切丁 (1.5 公分)
    200 克
  • 乾燥奧勒岡
    1 大匙
  • 洋蔥
    100 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • ,切片 (0.2 公分)
    10 克
  • 橄欖油 plus 1 tbsp for drizzling
    30 克
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切條 (1 公分)
    250 克
  • 薑黃粉
    3 - 5 小撮
  • 葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)
    1 茶匙
  • 乾辣椒碎
    ¼ 茶匙
  • 麵粉
    1 大匙
  • 濃縮番茄泥
    15 - 20 克
  • 蔬菜高湯 ,(詳見要訣)
    200 克
  • 罐裝鷹嘴豆 ,(1 罐),瀝乾
    250 - 260 克
  • 原味優格
    150 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮香菜 ,略切,裝飾用

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1020.3 mg
Πρωτεΐνη 32 g
Θερμίδες 1851.7 kJ / 442.6 kcal
Λιπαρά 19.6 g
Φυτικές ίνες 9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων