Συσκευές & Αξεσουάρ
椰香奶酪佐焦糖柳橙
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 人份
Υλικά
-
綜合整粒堅果60 克
-
椰奶300 克
-
椰漿100 克
-
香草豆莢 ,只取香草籽1
-
洋菜粉1 茶匙
-
椰糖1 大匙
-
蜂蜜3 大匙
-
柳橙 ,約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊300 克
-
無糖椰子脆片
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
67.1 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1641.8 kJ /
392.4 kcal
Λιπαρά
23.6 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

餐桌上的保養術
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν