
Συσκευές & Αξεσουάρ
藍莓馬斯卡彭起司蛋糕
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 塊
Υλικά
藍莓糖漿
-
新鮮藍莓200 克
-
細砂糖25 克
-
黃檸檬汁20 克
-
奶油 ,抹油用
餅乾餅皮
-
奶油 ,切塊40 克
-
原味消化餅乾200 克
起司餡
-
瑪斯卡澎乳酪500 克
-
甜煉乳350 克
-
黃檸檬汁70 克
-
新鮮藍莓 ,裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1989.9 kJ /
475.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
41.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

炎夏解方
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν