Συσκευές & Αξεσουάρ
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions
Υλικά
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
1208 kJ /
289 kcal
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
28.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoholics
1ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.
Plum Lattice Tart
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6ωρ. 30 λεπτ.
Caramelised White Chocolate Bark
18ωρ.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2ωρ. 15 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6ωρ.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3ωρ. 10 λεπτ.