Συσκευές & Αξεσουάρ
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions
Υλικά
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
1208 kJ /
289 kcal
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
28.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack Forest Trifle
1ωρ. 45 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Irish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3ωρ.
Vanilla Bean Marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.
Rich Lemon Ice Cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.