
Συσκευές & Αξεσουάρ
打拋豬肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
138 kcal /
579 kJ
Πρωτεΐνη
15.135 g
Λιπαρά
6.533 g
Υδατάνθρακες
2.412 g
Φυτικές ίνες
0.245 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

東南亞風味在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν