Masa madre (levadura natural)

Masa madre (levadura natural)

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 120ωρ.
1 receta completa

Υλικά

Puesta en marcha
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
1a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
2a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 receta completa

Θερμίδες 1069 kcal / 4489 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 226 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων