Masa madre (levadura natural)

Masa madre (levadura natural)

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 120ωρ.
1 receta completa

Υλικά

Puesta en marcha
  • de agua mineral a temperatura ambiente
    90 - 100 g
  • de harina de trigo integral
    30 g
  • de harina
    50 - 70 g
1a. activación
  • de agua mineral a temperatura ambiente
    90 - 100 g
  • de harina de trigo integral
    30 g
  • de harina
    50 - 70 g
2a. activación
  • de agua mineral a temperatura ambiente
    90 - 100 g
  • de harina de trigo integral
    30 g
  • de harina
    50 - 70 g

Διατροφή ανά 1 receta completa

Θερμίδες 1069 kcal / 4489 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 226 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων