西芹炒魚皮

西芹炒魚皮

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 30 克
  • 切段,可多備一些切成蔥花
    10 克
  • 西洋芹 切片
    150 克
  • 魚皮 洗淨切段 , 川燙
    300 克
  • 醬油膏
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 95 kcal / 400 kJ
Πρωτεΐνη 0.5 g
Λιπαρά 7.593 g
Υδατάνθρακες 2.963 g
Φυτικές ίνες 0.709 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων