
Συσκευές & Αξεσουάρ
西芹炒魚皮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油30 克
-
蔥 切段,可多備一些切成蔥花10 克
-
西洋芹 切片150 克
-
魚皮 洗淨切段 , 川燙300 克
-
醬油膏2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
米酒2 大匙
-
香油3 - 5 滴
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
95 kcal /
400 kJ
Πρωτεΐνη
0.5 g
Λιπαρά
7.593 g
Υδατάνθρακες
2.963 g
Φυτικές ίνες
0.709 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν