Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Streuselkuchen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
-
Zucker400 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Bio-Zitrone Schale dünn abgeschält und Saft gepresst1
-
Butter in Stücken250 g
-
Eier2
-
Weizenmehl, glatt400 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Salz½ TL
-
Topfen, 20% Fett1000 g
-
Vanillepuddingpulver1 Päckchen
-
Rhabarber geschält, in Stücken (3 cm)700 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1116 kJ /
267 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Vanille-Torte
24h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Somloer Nockerl
9h
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15h
Linzer Torte
1h
Karamell-Obstkuchen
1h 20min
Donauwellen
2h 30min
Schwarzwälder-Kirsch-Cake-Pops
24h
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min