Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉馅饼
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
面团
-
面粉250 克
-
水150 克
-
油10 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
牛肉馅
-
洋葱50 克
-
牛肉肉糜250 克
-
黄豆酱 约½茶匙2 - 3 克
-
姜 切末5 克
-
葱 切末100 克
-
老抽 约½茶匙2 - 3 克
-
蛋1 颗
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
花椒粉 约½茶匙2 - 3 克
-
油 额外准备些油煎用20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
610.5 mg
Πρωτεΐνη
19.8 g
Θερμίδες
2054.8 kJ /
491.1 kcal
Λιπαρά
22.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
自制
48 Συνταγές
Κίνα
Κίνα