Συσκευές & Αξεσουάρ
京葱炒黑木耳
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) 或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
356 kJ /
85 kcal
Λιπαρά
5.4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα