
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 słoiki
Υλικά
-
50 g migdałów, w płatkach
-
500 g miąższu pomarańczy
-
300 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
20 g cukru żelującego 3:1
-
200 g cukru
-
skórka otarta z 1 pomarańczy sparzonej
-
20 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
10 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
2294.3 kJ /
548 kcal
Λιπαρά
9.3 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
114 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 λεπτ.
Dżem z winogron
30 λεπτ.
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 λεπτ.
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1ωρ. 25 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6)
30 λεπτ.
Krem pistacjowy do tortów
6ωρ. 15 λεπτ.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 λεπτ.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7ωρ.
Pikantny dżem chili
35 λεπτ.
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 λεπτ.