Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 słoiki
Υλικά
-
50 g migdałów, w płatkach
-
500 g miąższu pomarańczy
-
300 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
20 g cukru żelującego 3:1
-
200 g cukru
-
skórka otarta z 1 pomarańczy sparzonej
-
30 g cukru wanilinowego20 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
10 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
2294.3 kJ /
548 kcal
Λιπαρά
9.3 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
114 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCzekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15min
Masło z orzechów nerkowca
50min
Frużelina malinowa
10min
Sos czekoladowy
20min
Dżem z kiwi i mleczka kokosowego
15min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45min
Truskawkowy sos winegret
5min
Pasta pistacjowa (100%)
20min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1h 10min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h