
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia mit Kirschtomaten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser250 g
-
frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Kartoffeln gekocht, abgekühlt, in Stücken150 g
-
Mehl500 g
-
Salz1 TL
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehen2
-
Cherry-Tomaten halbiert20
-
Oregano, getrocknet2 EL
-
grobes Salz nach Geschmack½ - 1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
410 kcal /
1715 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
66 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva l'Italia
75 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Pasta für Sportler
30 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Halloumi-Wraps
40 Min
Reibekuchen
45 Min
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Auberginen-Chili
25 Min
Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott
25 Min
Gemüse-Korma
50 Min