
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fenchel-Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)400 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Butter40 g
-
Wasser1000 g
-
Salz1 Prise
-
Risottoreis320 g
-
trockener Weißwein100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
428 kcal /
1791 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risotto, ti amo!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Risotto,ti amo!
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso-Gemüse-Spaghetti
50 Min
Locro Argentino
30 Min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 Min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 Min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 Min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1 Std. 15 Min
Lasagne Caprese
1 Std.
Überbackener Nudelauflauf
50 Min
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40 Min
Quinoa Taboulé
40 Min
Grünkern-Bowl
1 Std. 10 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min