Συσκευές & Αξεσουάρ
Weganella-wegańska mozarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
20 g nasion babki jajowatej
-
400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
-
100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
-
300 g wody do namoczenia orzechów
-
20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
246.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
645.8 kJ /
154.3 kcal
Λιπαρά
11.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
11.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŁosoś w cytrynowo-miodowej marynacie z imbirem
2ωρ. 20 λεπτ.
Knelki z piersi kurczaka
1ωρ. 20 λεπτ.
Jajka w szarym sosie
40 λεπτ.
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3ωρ. 30 λεπτ.
Krokiety z kiszoną kapustą i ciecierzycą
1ωρ. 45 λεπτ.
Kołduny litewskie
1ωρ. 50 λεπτ.
Grzyby z czosnkiem
20 λεπτ.
Purée z warzyw korzeniowych
45 λεπτ.
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10 λεπτ.
Sycylijska caponata
30 λεπτ.
Podpłomyki z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami
35 λεπτ.
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM5)
15 λεπτ.