
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artischocken-Tofu-Püree
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen in Öl, abgetropft240 g
-
Tofu, fest abgetropft130 g
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Kräutersalz1 TL
-
Zucker1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
279 kJ /
67 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Low Carb
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomaten-Knoblauch-Butter
20min
Tomaten-Dip
5min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min
Dattel-Speck-Dip
30min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
BBQ-Sauce
25min
Mango-Avocado-Salsa
15min
Marinade für Spare Ribs
10min
Sauce Béarnaise
40min
Kräuterbutter
5min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Salsa Roja
20min