Συσκευές & Αξεσουάρ
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Almond milk
-
raw almonds220 g
-
water660 g
-
pitted dates4
-
natural vanilla extract½ tsp
Coconut milk
-
desiccated coconut300 g
-
water1000 g
Jelly
-
water room temperature200 g
-
agar agar powder2 tsp
-
pure maple syrup150 g
-
natural almond extract to taste⅛ tsp
Pineapple Syrup
-
fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)150 g
-
orange liqueur (προαιρετικό πεδίο) (e.g. Grand Marnier®)1 tbsp
-
water140 g
-
soft dark brown sugar2 tbsp
Assembly
-
fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)100 g
-
coconut flakes toasted30 g
-
fresh mint leaves only, finely sliced6 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
24.4 mg
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
2237.6 kJ /
532.8 kcal
Λιπαρά
42.5 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.9 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Speculaas
1ωρ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate cream pie
4ωρ. 15 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.