Spinat-Risotto mit Safrancreme

Spinat-Risotto mit Safrancreme

3.6 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Safrancreme
  • Crème fraîche
    200 g
  • Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
    2 Dosen
  • Salz
    ¼ TL
Spinatrisotto
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Risottoreis
    400 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Wasser
    850 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 561 kcal / 2350 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 83 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων