Bordelaise Sauce

Bordelaise Sauce

3.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated
    5 - 6 sprigs
  • unsalted butter diced
    100 g
  • onions quartered
    100 g
  • carrots cut in pieces
    50 g
  • shallots halved
    6
  • plain flour
    40 g
  • beef stock
    400 g
  • bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • fresh bay leaf
    1
  • black peppercorns crushed
    5
  • red wine
    500 g
  • beef jus
    1 Tbsp
  • lemon juice
    1 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 187 kcal / 775 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων