
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bordelaise Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
187 kcal /
775 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Add Some Sauce!
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pesto
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
Salsa Verde
10 λεπτ.