Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • 1 diente de ajo
  • 40 g de ajonjolí tostado
  • 50 g de almendras peladas
  • 1 pizca de comino
  • 30 g de jugo de limón
  • 70 g de aceite de oliva y un poco más para decorar
  • 400 g lenteja
  • 1 cdita de sal
  • 2 hojas hojas de cilantro para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 427.3 kcal / 1787.7 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 394.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων